Pingvin Patika Blog

A szervezet védekezô reakciója: a bôrkeményedés

bőrkemenyédes

A hűvösebb időben viselt téli csizma ápol és eltakar. Azonban megszabadulva a zártabb lábbelitől sokan rádöbbennek, hogy bizony van  takargatnivalójuk: a bőrkeményedés! Apróságnak tűnik, de ha egész évben, így ősszel is foglalkozunk vele, többé nem kell szégyenkeznünk miatta.

Elindult a kupakgyûjtés a Pingvin Patikákban!

<Elindult a kupakgyűjtés a Pingvin Patikákban Gyaraki Boglárka részére

Egy tüneményes szegedi kislány, Gyaraki Boglárka súlyos kórral küzd. Idén júniusban egyszer csak remegni kezdett a keze, majd néhány napra rá a lába is. Az alapos orvosi kivizsgálás eredménye letaglózta a családot: a 10 éves Boginál agydaganatot diagnosztizáltak.

A zsírégetés aranyszabályai

A zsírégetés aranyszabályai

Előbb-utóbb szinte mindenkiben felmerül a gondolat, hogy „mostantól odafigyelek az étkezésemre, egészségesebben fogok élni, formába hozom magam”. Az elhatározás azonban csak ábránd marad, ha mindig találunk kifogást arra, hogy miért nem tudunk önuralmat tanúsítani a dolgos hétköznapokon vagy egy ünnepi ebédnél. Pedig csak rajtunk múlik, némi odafigyeléssel könnyen, gyorsan érhetünk el eredményeket – önkínzás és éhezés nélkül.

Félig teli a pohár?

az-optimizmus-megtanulhato

A pesszimista ember félig üresnek, míg az optimista félig telinek látja a képzeletbeli poharat. Ez a megállapítás jól tükrözi a kétféle beállítottság különbségét. Azt nem tudhatjuk, az Ön pohara most meddig van, de egy dolog biztos: érdemesebb, sőt egészségesebb derűlátónak lennie!